Welkom bij het voorbeeld van het basisboek!

In dit gedeelte kun je bezoekers welkom heten of iets over jezelf of je website vertellen.

Ik weet wel, er zijn ook mogelijkheden dat je 1,2,3 een website op je server tovert. Je kunt deze vullen met je tekst en foto's en misschien wat kleuren aanpassen. Maar hoe leuk is het om zelf je website te bouwen . . . om zelf alles in de hand te hebben en te veranderen wat je niet goed bevalt. 

En echt, het werken met HTML en CSS is niet zo moelijk als je denkt.

Met het basisboek leer je om stap-voor-stap zelf een website te bouwen. We gebruiken alleen gratis programma's. Zelfs de webhosting kan, als je dat wilt, helemaal gratis. En last but not least . . . . .
We houden ook rekening met het feit, hoe ziet je website er uit op een smartphone of tablet.

Lees er meer over op de informatie pagina.


Marin Sido

Marin vindt het belangrijk, dat iedereen een website kan hebben. Zo ook de mensen met een kleinere beurs. Dat is de reden dat zij deze stap-voor-stap eBooks heeft geschreven. En nog steeds aan het schrijven is. De inspiratie houdt nooit op en dus wordt de website steeds uitgebreider.


CMS

Een website met CMS, bijvoorbeeld Wordpress kun je ook zelf naar je hand zetten. Van groot belang daarbij is kennis van HTML en zéker van CSS! Het basisboek is daarom een prima voorbereiding om een website of blog te maken met Wordpress. Later volgt nog een eBook over Wordpress. 

Maar leer eerst de HTML en CSS beginselen! Daarmee kun je later óók Wordpress aanpassen!

Leer het allemaal met het basisboek!

Informatie
Fotoalbum
Email sturen

Bouw stap voor stap je eigen website!

© mhsdesign.eu | Privacybeleid | Bronvermelding