Voor iedereen een Website !


Maak je eigen web- of fotoSite!

Ontwikkel een creatieve en uitdagende hobby.
Erg leuk om te doen en met een resultaat om trots op te zijn!


Website of fotoSite, wat is het verschil?

Er is niet heel veel verschil. Een fotoSite is een gewone website, maar in een fotoSite spelen foto’s de hoofdrol. Leuk dus als je een website wilt maken waarin je al je foto’s op een originele en leuke manier wilt laten zien. De menu-items in een fotoSite bestaan uit de namen van de fotothema’s, zoals bijvoorbeeld vakantie, bruiloft of de kids.

Begin met het basisboek!

Het basisboek leert je om een website te maken. Je leert omgaan met HTML en CSS.
Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd en ondersteund met heel veel afbeeldingen. Nadat je het basisboek hebt doorgewerkt ben je de trotse bezitter van een eigen gemaakte complete website!

Het is nu heel eenvoudig om met behulp van één van de vervolgboeken een website met een ander thema te maken en/of een andere gallery methode. Je kunt ook de website die je met het basisboek maakt behouden en bijvoorbeeld een andere methode voor je fotogallery maken.
Lees hier meer over het basisboek >>

Stap-voor-stap e-Books van Marin Sido

De eBooks zijn verdeeld in ongeveer 15 hoofdstukken, dat kan variëren per thema. De hoofdstukken zijn opgebouwd in stappen en ondersteund met, waar nodig, afbeeldingen. Bij elk eBook ontvang je de benodigde materialen, zoals: templates, een css bestand en voorbeeld afbeeldingen.

Bouwpakket

Bekijk het als een bouwpakket, waarbij je de bouwstenen (materialen) samenvoegt met behulp van een bouwtekening (het eBook). Stap voor stap begeleidt het eBook je om de materialen samen te voegen tot je eigen website klaar is. Je kiest daarbij je eigen kleuren, lettertypes enz. Alle kennis die je opdoet is ruim voldoende om later zelf de website uit te breiden of te veranderen.

Voor wie?

Voor iedereen die een uitdaging niet uit de weg gaat en een leuke nieuwe creatieve hobby wil leren kennen.

Kennis nodig?

Kennis op het gebied van HTML en CSS is handig, maar niet beslist noodzakelijk.
In de lessen wordt alles haarfijn uitgelegd.

Wat je wel nodig hebt is:

  • Goed begrijpend kunnen lezen.
  • Geduld, lees alles nauwkeurig, volg de stappen en sla niets over.
  • Een flinke portie doorzettingsvermogen.
  • Webhosting en een domeinnaam. (wordt uitgelegd in het eBook)
  • Software

De software

De eBooks maken gebruik van freeware, gratis software, zodat je zelf geen dure programma’s hoeft aan te schaffen. In de eBooks zul je de links aantreffen waar je deze software kunt downloaden. Tutorials voor het installeren staan eveneens tot je beschikking. De werking van de programma’s wordt in de eBooks, voor zover nodig, prima uitgelegd.

Webhosting

Ook de webhosting kan gratis. Maak je een website met CMS is dat niet aan te bevelen, maar maak je een HTML website (zoals o.a. met het basisboek) kun je daar prima gebruik van maken. In het eBook wordt alles met betrekking tot de webhosting duidelijk uitgelegd.


Nu doen!

Download het Basisboek tijdelijk gratis en begin met bouwen.
Resultaat: Je eigen website en echt iets om trots op te zijn !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.